ZAALVERHUUR // CATERING

De Zalen

De Noviteit” beschikt over 4 zalen en een foyer waar ruimte is voor feesten tot in totaal 500 personen. Ook kan er een combinatie met verschillende zalen gemaakt worden. Zelfs het geluid kan over de zalen verdeeld worden zodat de muziek in de juiste zalen gehoord kan worden. De zalen beschikken over airconditioning en moderne sfeerverlichting zodat elke zaal in de juiste sfeer gebracht kan worden.

Party Catering Westland  Monster “De Noviteit”

Al jarenlang is party catering “De Noviteit” een begrip in het Westland. Door jarenlange ervaring weet Horecabedrijf De Noviteit BV bij grote evenementen op tijd de catering te verzorgen. Maar ook voor uw privé feest thuis, kunt u op maat alle hapjes, drankjes, koud en warm buffet en meubilair door “De Noviteit” laten verzorgen.

Voor uw bedrijfs openingen heeft “De Noviteit” alles in huis om deze vlekkeloos te laten verlopen. “De Noviteit” neemt, als u er prijs op stelt, alle zorgen uit handen. Grote buffetten of intieme diners kunnen op locatie verzorgd worden. Door jarenlange ervaring weet “De Noviteit” als geen ander de gasten te verzorgen.

Ook voor presentaties bent u bij “De Noviteit” op het goede adres. Wij verzorgen partytenten, toiletten, garderobes, verwarming, maar het gaat ons vooral natuurlijk om het catering gedeelte. Bel eens voor een vrijblijvende offerte.
Wij komen die graag eens bij u op locatie bespreken.